Mobile menu

Cibuti Özel Ekonomik Bölgesi Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza ulaşan yazıda Türkiye ve Cibuti arasındaki siyasi ve ekonomik ilişkilerin hızla geliştiği, bu kapsamda Türk firmalarının Afrika’ya yönelik ihracatlar için Özel Ekonomi Bölgesi (ÖEB) kurulmasına ve ÖEB’ye arazi tahsisine ilişkin

Protokolün 2015 yılında imzalandığı, Cumhurbaşkanlığı Makamı’ndan konuya ilişkin çalışmalara TOBB’nin de iştirak etmesi yönünde talimat alındığı bildirilmiştir.

Bu kapsamda, söz konusu projenin Türk iş insanlarına tanıtılması amacıyla 17 Aralık 2019 tarihinde Ankara’da (Ticaret Bakanlığı Söğütözü Yerleşkesi 3. Kat Toplantı Salonu, saat 14.00’da) Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Rıza Tuna TURAGAY başkanlığında ilgili kurum ve Cibuti Özel Ekonomi Bölgesi’ne ilgi duyan ve yatırım yapmak isteyen firmaların katılımıyla bir toplantı düzenleneceği belirtilmektedir.

Bu itibarla, söz konusu toplantıya katılmak isteyen firmalarımızın 10 Aralık 2019 mesai bitimine kadar TOBB’a (Anara Daylan,  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ) bilgi vermesi gerekmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

DİĞER DUYURULAR

       

Web Tasarım DAIO