Öğrencilere Yapılacak Tablet Yardımı Hk.

Sayın Üyemiz, TOBB tarafından her yıl eğitim öğretim döneminin başında ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılan giyim yardımı bu yıl, Covid-19 salgını nedeniyle uzaktan eğitim imkânı bulunmayan öğrencilerimize tablet dağıtımı şeklinde olacaktır.

Söz konusu dağıtımda tabletlerin adet bedeli yaklaşık 1.000-TL.’dir. (klavyeli, 10.0 İnç ve 32 GB)

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla daha fazla öğrencinin bu imkandan yararlanması için bağış yapmak isteyen üyelerimizin bağış miktarını belirterek;  15 Ekim 2020 Cuma güne saat 17:00’a kadar Odamıza ( Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. tobb.org.tr ) bilgi vermelerini rica ederiz.

Saygılarımızla.

ILGIN TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI