Mobile menu

Türkiye-Danimarka II. Dönem JETCO Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı yazısına atfen, Türkiye-Danimarka II. Dönem JETCO Toplantısı'nın Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan ve Danimarka Dışişleri Bakanı Jeppe Kofod eşbaşkanlıklarında video konferans

yöntemiyle 27 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirileceği belirtilerek, söz konusu toplantıda gündeme getirilmesinde fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Bu itibarla, toplantı hazırlıklarında kullanılmak üzere, Danimarka ile mal ve hizmet ticaretinde karşılaşılan problemler, pazara giriş engelleri, çözüm önerileri, ticaretin kolaylaştırılmasına yönelik tedbirler, ülkemizdeki yatırım imkânları, yatırım projeleri ve Danimarka'da yatırımcılarımızın karşılaştıkları sorunlar gibi konulara ilişkin görüşlerinizin TOBB'a bildirilmek üzere, 10 Ekim 2020 tarihine kadar Odamıza (E-posta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ) iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

 

 

 

DİĞER DUYURULAR

       

Web Tasarım DAIO