Mobile menu

Genç Girişimciler Online Network Programı

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığınca ülkemiz ihracatının arttırılması vizyonuna ve genç girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlayacak şekilde, genç girişimcilerimize yönelik bir network ağı oluşturmak amacıyla Genç Girişimci Online Networkü Projesi hayata geçirilmiştir. Proje kapsamında

yapılacak network toplantıları ihtiyaç duyuldukça, tüm illerimizde yapılacak olup, Projeyle ulusal düzeyde tüm genç girişimcilerimize ulaşılması ve gerekli bilgilendirmelerin yapılabilmesi amaçlanmaktadır.

 

Bu doğrultuda, Genç Girişimci Online Network Projesi kapsamında Haziran ve Temmuz aylarında düzenlenecek toplantılara ilişkin takvim ekte tarafınıza iletilmektedir. Söz konusu toplantılar elektronik ortamda Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek olup, toplantılara ilişkin bağlantı linkleri toplantılardan önce tarafımıza iletilen mail adreslerine elektronik ortamda gönderilecektir.

 

Bu çerçevede  söz konusu toplantılara  katılımak isteyen kişilerin bilgilerinin ekli Teyitli Katılımcı Formuna işlenerek, formun etkinlikten en az üç iş günü önce ( Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ) e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir.

 

Teyitli Katılımcı Formuna için Tıklayınız

 

 

 

DİĞER DUYURULAR

       

Web Tasarım DAIO