ALİ TEKİN MOBİLYA

1982 yılında 16 yaşında iken tezgahtar olarak bu işe başlamış olup 1993 yılında kendi işimi kurarak “ALİ TEKİN MOBİLYA” ismiyle sektöre hizmet vermeye başlamıştır. Mobilyacılık sektöründe 33 yıldır hizmet veren “ALİ TEKİN MOBİLYA” Camiatik Mah. Nadaroğlu Cad. bulunan kendisine ait 4 katlı mağazasında koltuk takımları, oturma grupları, yatak odası takımları, oturma odası takımları, yatak, yorgan, battaniye çeşitleri ve bilumum beyaz eşyada : buzdolabı, derin dondurucu, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, elektrikli tüm mutfak gereçleri, kesme ve standart halı çeşitleri, yolluklar gibi bilinen ev eşyaları satışları yapılmaktadır. Ayrıca 2013 yılında sektördeki yerimize ilaveten bir adım daha atarak Camiatik Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. 700 metrekarelik Hükümet Konağı Yanındaki Şubemizi açarak mobilya sektöründe güçlü bir şekilde hizmetimiz devam etmektedir.