Mobile menu

Yeni Nesil Acente Eğitim Programı

Tobb Sigorta Acenteleri İcra Komitesi ve Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği (TSB) işbirliğinde, TOBB ETÜ SEM ve TSEV tarafından sigorta acenteleri yönetici ve teknik personellerine yönelik düzenlenen çevrimiçi eğitim programı devam etmektedir.



TOBB ETÜ SEM ve TSEV koordinasyonunda gerçekleştirilen ön başvuruları 19 Şubat- 29 Şubat 2024 tarihleri arasında alınmakta olan Sigorta Acenteleri Eğitim Programı 9. Grup eğitimleri 7 Mart 2024 Pazartesi günü başlayacaktır.

Elektronik ortamda gerçekleştirilen ve sigortacılık, işletme yönetimi, pazarlama gibi alanlarda 141 saatten oluşan söz konusu eğitim programına; daha önce eğitim programına katılmamış Sigorta Acenteleri Levhasında "Acente Sahibi, Müdür, Genel Müdür, Genel Müdür Yardımcısı ve Teknik Personel" unvanı ile aktif kaydı bulunan ve talep eden herkes katılabilecektir. Eğitim ücretinin büyük bir kısmı Birliğimiz ve TSB tarafından karşılanacak olup, katılımcılar tarafından kişi başı ücret olarak toplam 1.200,-TL ödenmesi gerekmektedir. Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerinde faaliyet gösteren sigorta acentelerinden (Her bir acenteden 1 kişi ile sınırlı olmak kaydıyla ve kontenjan dahilinde) katılım ücreti talep edilmeyecektir.

Eğitim Programına katılmak ve eğitim sonunda verilen katılım sertifikasına hak kazanmak isteyen, TOBB Sigorta Acenteleri levhasına kayıtlı acente yetkili ve personellerin aşağıda bildirilen ön başvuru linkinden gerekli alanları doldurarak 19 Şubat- 29 Şubat 2024 tarihleri arasında kayıtlarını yaptırması gerekmektedir.

Eğitim programı kapsamında dersler sınıflarda çevrimiçi (online) olarak hafta içi ve hafta sonu günlerinde, haftada 3 gün ve günde 3 saat olacak şekilde planlanmıştır. İlk grup eğitimin 7 Mart 2024 tarihinde başlaması planlanmaktadır. Sınıflar başvuru sırasına göre oluşturulacaktır. Daha önce söz konusu eğitime katışmış kişiler tarafından yapılan başvurular ile Levhada kaydı bulunmayan kişilerce yapılan ya da süresi içerisinde katılım ücreti ödenmeyen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru ücretinin ödeneceği hesap bilgileri ve ödeme tarihleri başvuru sahiplerine bilahare bildirilecektir.

Eğitim ön başvuru https://acenteegitim.tobb.org.tr/sigortacilik 

Bilgilerinize sunulur.

DİĞER DUYURULAR

       

Web Tasarım DAIO