Türkiye - Yeni Zelanda 10. Dönem Kek Toplantısı Hakkında

Tobb'dan Odamıza gelen yazıda; eşbaşkanlığı Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli ile Yeni Zelanda Tarım, Biyogüvenlik, Gıda Güvenliği ve Kırsal Topluluklar Bakanı Sayın Hon Damien O’Connor’s tarafından yürütülen Türkiye-Yeni Zellanda KEK 10.Dönem Toplantısının 2019 yılı Kasım ayının üçüncü haftasında Wellington’da gerçekleştirilmesi

planlanmaktadır.

Bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak ve Protokolde yer almak üzere , Yeni Zelanda ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin önerilerinizi en geç 4 Ekim 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine iletmenizi rica eder, konuyu bilgilerinize sunarız.