Mobile menu

IF WEDDING FASHION İZMİR

Moda ve tutkunun birleşimi IF Wedding Fashion İzmir, 2021’de de sektörün önde gelen profesyonellerine 15. kez mükemmel fırsatlar sunmaya devam ediyor. İletişim ve iş bağlantıları kurmanın en hızlı ve güvenilir yolu olan IF Wedding Fashion İzmir, sizi 16-19 Kasım 2021 tarihleri arasında fuarizmir’de bekliyor!
 

DEFİLE FASHION SHOW
 
IF Wedding Fashion İzmir, dijital podyumu büyülemeye hazırlanıyor. 2020 IFWF defilelerinde sergilenen gelinlik, damatlık ve abiye tasarımları 2020-2021 modasına yön verdi. 2022 modasının başrol oyuncularından olmak isterseniz IFWF 2021 defilelerindeki yerinizi ayırtın.
 
GELİNLİK TASARIM YARIŞMASI
 
ANA TEMA: UYANIŞ
 
IF Wedding Fashion İzmir, genç tasarımcıların moda sektöründeki yerlerini almaları için fırsat yaratmaya devam ediyor. 12. Gelinlik Tasarım Yarışması “Uyanış” ana temasıyla genç tasarımcılarını bekliyor. 11. Gelinlik Tasarım Yarışmasında 375 ilham veren tasarım yarıştı. 15 finalist içerisinden birinci olan Zehra Zayrek (Mimar Sinan Üniversitesi) şimdi 2021 IFWF podyumundaki defilesi için çalışıyor.
 
DESIGNER AREA
 
Designer Area, tasarımcılarımız için oluşturduğumuz özel alanımızdır. IFWF’ye katılan tasarımcılarımız bu alanda gelinlik ve abiye modellerini görücüye çıkarıyorlar. Aynı zamanda bu alanda moda söyleşileri gerçekleşirken; kurum, kuruluş ve dernek yöneticilerinin buluşma noktası haline geliyor.
 
16-19 Kasım 2021 tarihinde düzenlenecek olan IF Wedding Fashion İzmir bu yıl Hibrit Model olarak gerçekleşecektir. Fiziki fuarın yanı sıra aynı zamanda dijital ortamda da yapılarak tamamlayıcı olma niteliği ile birlikte daha fazla ziyaretçiye ulaşmayı hedeflemektedir.
 
DİJİTAL FUARCILIK
 
Gerçeğe Yakın Bir Fuar Deneyimi,
Erişim Kolaylığı,
Ölçeklendirilebilir Katılımcı ve Ziyaretçi Kapasitesi,
Akıllı Eşleştirme, Ç ok Fonksiyonlu Arama Ve Öneri Fonksiyonları,
Canlı Sohbet ve Video,
Canlı Seminer ve Konferanslar,
Detaylı Istatislikler ve Raporlar,
Geriye Dönük Fuar Bilgisi ve Kullanıcı Detayları
 
 
ORGANİZATÖR: İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri
 
ADRES: ZAFER MAH. 840 SK. FUAR ALANI NO:2 GAZİEMİR/İZMİR
 
TELEFON: (0232) 497 10 00
 
FUAR TARİHİ: 16-19 Kasım 2021
       

Web Tasarım DAIO