Konya Tarım 2023

KONYA TARIM 2023 19. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı, TÜYAP Konya Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) iş birliği ile T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Tarım Kredi Kooperatifleri

Merkez Birliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, T.C. Konya Valiliği İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, MÜSİAD Konya Şubesi ve  KOSGEB’in değerli destekleri alınarak  14 - 18 Mart 2023 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası -  Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Ülkemiz sosyo-ekonomik ve politik yapısında önemli bir yer tutan tarım sektörünün sanayi ile entegrasyonunda güçlü etkisi olduğuna inandığımız  KONYA TARIM Fuarı,  bu yıl  7 ayrı salon ve açık alandan oluşan toplam 96 bin m2 alanda,  20  ülkeden 500 ’ye yakın firma ve firma temsilcisinin  katılımıyla TÜYAP Tarım Fuarlarının en güçlü halkasını oluşturmaktadır.

2022 yılında, yurt içinde 81 şehirden ve beraberinde 101 ülkeden gelen 200.000’i aşkın ziyaretçiyi ülkemizin tarım başkenti olan Konya’da bir araya getiren Fuarı katılımcıların ve yabancı iş insanlarının bir ticaret köprüsü oluşturmasına ve  tarımsal ihracatın yeni pazarlara  ulaşmasında önemli  katkılar  sağlaması öngörülmektedir.

Fuar 14 – 15 – 16 – 17 Mart tarihlerinde 09.30 – 18.00
18 Mart tarihinde 09.30 – 17.00 saatleri aralığında ziyaret edilebilecektir.
www.konyatarimfuari.com

Bilgilerinize sunulur.