Sri Lanka Tarım Fuarı 11-16 Aralık 2018

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara Valiliği İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün ilgili bilgilendirmesine atfen Odamıza gönderilen 07.11.2018 tarih ve 16607 sayı numaralı yazıda; 11-16 Aralık 2018 tarihleri arasında Sri Lanka Tarım Bakanlığı tarafından Colombo Bandaranayake Memorial International Conference Hall’da (BMICH) bir tarım fuarının düzenleneceği belirtilmiştir.

Yazıda devamla; fuara ilişkin detaylı bilgilere https://www.asmp.lk/agriculture-modernization-exhibition/ adresinden ulaşılabilceği  bilgisi verilmiştir.

Yanı sıra fuar temsilcilerinin iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır;

Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,