Dış Ticaret Bilgilendirme Seminer Programı 5-6 Nisan 2021

Üyelerimizin ihracat potansiyelini artırmak ve uluslararası ticarette rekabetçiliklerini güçlendirmek adına, T.C. Ticaret Bakanlığı ve TOBB koordinasyonunda, Ilgın Ticaret ve Sanayi Odası (ILGINTSO) işbirliğinde 5-6 Nisan 2021 tarihlerinde online olarak "2021 Yılı Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri" gerçekleştirilecektir.

İki gün sürecek seminer programında; Ticaret Bakanlığı Kolay İhracat Platformu, Döviz Kazandırıcı Hizmetlere Sağlanan Devlet Destekleri, Ticarette Teknik Engeller, Türk Eximbank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları, E-Ticaret/E-İhracat Uygulamaları, Pazara Giriş Engelleri ve Çözüm Yolları ile İhracatta Gümrük Mevzuatı ve Uygulamaları hakkında bilgi verilecek ve katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Katılım linki seminer tarihi yaklaştığında tarafınıza bildirilecektir.

Seminer bitiminde katılımcılara katılım sertifikasının verileceği bildirilmektedir.

Seminere katılmayı arzu eden üyelerimizin katılım taleplerini odamızın  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  mail adresine bildirmeleri rica olunur.

Ekler:
5 Nisan 2021 Taslak Program