Mobile menu

E - İhracat Seferberliği Konya'dan Başlıyor

T.C. Ekonomi Bakanlığı himayesinde, TOBB, Alibaba.com, TradeFive, Halkbank ve Vakıfbank desteği ve işbirliği ile geliştirilen yeni e-ihracat projesinin tanıtımı, 12 Temmuz 2018 Perşembe günü Konya Ticaret Odası'nda iş dünyasına ve basına yapılacaktır.

TOBB'un işbirliği kurulusu olarak öncülük ettiği bu yeni projeyle, ürünlerine yeni pazarlar arayan KOBİ’lerimiz, hiçbir ücret ödemeden Alibaba.com'da mağaza açarak 190 ülkeye ürünlerini tanıtma ve satış yapma fırsatı bulabilecekler. E-ihracat seferberliği başlattığımız bu projeyle,Alibaba.com Global Gold Supplier üyesi olmak isteyen Oda ve Borsa üyesi şirketler için üyelik bedelinin yüzde 80'i Ekonomi Bakanlığı, yüzde 20'si ise Halkbank ve Vakıfbank tarafından karşılanacaktır. Proje, halihazırda ihracat yapan şirketlerin ihracat performansını geliştirmeyi ve şimdiye kadar hiç ihracat yapmamış sirk etlerin ihracatla tanıştırmayı hedefliyor.

E-ihracat nedir, süreçlerde nelere dikkat edilmesi gerekir, şirketler Alibaba.com'da performanslarını nasıl artırabilirler gibi soruları cevaplayacağımız e-ihracat seferberliği toplantımıza katılmak isteyen firmaların, aşağıdaki başvuru linkini tıklayarak bilgilerini kaydetmelerini rica ederiz.

KONYA TİCARET ODASI BAŞKANLIĞI

Son Başvuru Tarih: 11 Temmuz 2018, Çarsamba
Toplantı Tarihi: 12 Temmuz 2018 Persembe Saat: 14:00
Yer: Konya Ticaret Odası / Konferans salonu

 

Online başvuru için tıklayınız.

 

       

Web Tasarım DAIO