Mobile menu

Odamız Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı ve Stratejik Planlama Çalıştayı Yapıldı.

Ilgın Ticaret Odası  2015 yılının 2. müşterek meslek komiteleri toplantısı gerçekleştirildi. Meslek  komiteleri  7 adet  meslek komitesi  başkan ve üyelerinden oluşan 35 kişiden oluşmaktadır.



Ilgın Ticaret Odası  bünyesinde faaliyet gösteren meslek komitelerinin, sorun ve önerilerini dile getirdikleri ve ayrıca Ilgın Ticaret Odası 2016 – 2019 stratejik planlama çalıştayının yapıldığı  “Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı”, Ilgın Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa PALA ve Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi ÖZLEN yönetiminde gerçekleşti.

Ilgın Kaymakamı Yücel GEMİCİ, Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim ORAL, Ilgın Ticaret Borsası Başkanı Lütfi KOÇ, Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ertuğrul PARLAK’ ın da stratejik planlama süreci için katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan  Başkan Vehbi ÖZLEN ise stratejik planlamanın önemine işaret etti. Başkan ÖZLEN ; “ Ilgın Ticaret Odası olarak 2016 – 2019 yılları stratejik planımızı hazırlama çalışmaları yapmaktayız. Burada siz değerli üyelerimizi ve paydaşlarımızı toplamamızın amacı ise , stratejik planlama sürecinde hedeflerimizin doğru belirlenmesi için sizlerin görüş ve önerilerini almaktır. Bundan sonraki süreçte, sizler ile birlikte belirlemiş olduğumuz stratejik hedeflerimizi gerçekleştirmek için kurumumuzun tüm kaynaklarını seferber ederek hedeflerimize ulaşmak önceliğimiz olacaktır. Stratejik hedeflerimizi gerçekleştirerek, bölgemizin ekonomik kalkınmasına, üyelerimizin rekabet gücünün arttırılmasına ve bölgemizin cazibe merkezi haline getirilmesine katkı sağlayacağız.” Dedi.

Başkan ÖZLEN Kaymakamımız Sayın Yücel GEMİCİ’ yi, Belediye Başkanımız Sayın Halil İbrahim ORAL’ı ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerini toplantımıza davet ettik. Sağ olsun bizi kırmayarak toplantımıza katıldılar. Stratejik Plan çalışmalarımız sadece Odamızı değil ilçemizin ve bölgemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasını, geleceğini planlamamızı sağlayacağından dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim ORAL yaptığı konuşmada  Ilgın Termal Kaplıcalarının en önemli sorunu olan ve yıllardır Ilgın Kaplıcalarının gelişmesi önünde engel olarak duran termal su arama ruhsatı sorununun nihayet çözüldüğünü belirtti.

Toplantı sonucunda Ilgın Ticaret Odası 2016 – 2019 yılları stratejik planın da Ilgın Termal Kaplıcalarının tanıtımı ve çalışmaları başlayan Ilgın OSB kuruluşunun yer alması gerektiği konusunda görüş birliğine varıldı.

       

Web Tasarım DAIO