Mobile menu

Ticaret Bakanlığı Kampanya Çağrısı Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) Odamıza gönderilen 16.10.2023 tarihli yazıda; Ticaret Bakanlığı tarafından Birliklerine iletilen 13.10.2023 tarihli yazıya atfen; Cumhurbaşkanlığınca açıklanan Türkiye Yüzyılı Programındaki proje ve etkinlikler kapsamında Ticaret Bakanlığının iştigal alanında yer alan

ve ülkemizin en önemli sektörlerinin başında gelen perakendecilik ile ilgili çalışmaların devam ettiği belirtilerek, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapma hedefiyle uyumlu olarak perakende sektöründe ülke genelinde geniş kapsamlı indirim kampanyaları düzenlenmesi hususunda üyelerden anlamlı katkı beklendiğinin ifade edilmektedir.

Söz konusu indirim kampanyasına katılım sağlayanların Ticaret Bakanlığı internet sitesinden yayımlanacağı bildirilerek indirim kampanyasına katkı sağlayan firmaların Birliklerine ait ( Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ) e-posta adresine bilgi vermesi gerektiği belirtilmektedir.

 

DİĞER DUYURULAR

       

Web Tasarım DAIO