Mobile menu

3 Boyutlu İçerik Eğitim Programları İçin Hibe Desteği

TOBB tarafından Odamıza iletilen Unity Teknoloji şirketinin yazışasında  yazıda, 3 boyutlu görsel endüstriye ilişkin iş gücü yetiştirilmesini desteklemek amacıyla "Unity İş Gücü Hibe Programı"nın başlatıldığı, bu kapsamda eğitim programlarında gerçek zamanlı 3 boyutlu teknolojileri kullanan kuruluşlara 200.000 $'a kadar hibe desteği sağlanabildiği bildirilmektedir.

Yazıda devamla;

- 3 boyutlu iş piyasasına girmek için gereken becerileri öğreten eğitim programları olan,

- 3 boyutlu işler için gerekli olan yetenek havuzunu çeşitlendiren ve bu havuza katkıda bulunan,

- Düşük gelirli ve dezavantajlı gruplara eğitim veren veya eğitim içeriği üreten kuruluşlardan başvuru bekledikleri ifade edilmektedir.

Bu kapsamda Oda ve Borsalarımız kanalıyla meslek liselerimizin ve ilinizde faaliyet gösteren üniversitelerin programdan faydalanabileceği değerlendirilmektedir.

Aynı yazıda, Unity Teknoloji tarafından 15 Mayıs 2023'te saat 19:00'da ve 22 Mayıs 2023'te saat 05:00'te 30'ardakikalık canlı soru-cevap oturumu gerçekleştirileceği ifade edilmektedir. Soru-cevap oturumlarınakayıt https://unitytech.typeform.com/to/w1lhew1H adresinden yapılabilmektedir.

Unity İş Gücü Hibe Programı hakkında detaylı bilgiye https://unity.com/grants/workforce-grant adresinden ulaşılabilmektedir.

 

 

DİĞER DUYURULAR

       

Web Tasarım DAIO